Na početku svečanog dijela Sabora potpisani su godišnji ugovori s prijateljima HZSN-a. Potpisali su ga Ivan Srakovčić direktor Hotela Korana Srakovčić iz Karlovca, Morana Bolfek iz turističke agencije Kompas Zagreb i Saša Đurić, prodajni savjetnik u osiguravateljskoj kući Grawe Hrvatska.

 

HOTEL KORANA SRAKOVČIĆ, NAJBOLJI MALI HOTEL U HRVATSKOJ

koranaxHotel Korana Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice za koji s pravom možemo reći da je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj. Uoči stote obljetnice hotela proglašeni smo najboljim malim hotelom u Hrvatskoj u akciji "Turistički cvijet 2006". Također smo nosioci prve nagrade u kategoriji najboljeg malog hotela kontinentalne Hrvatske 2008., 2009., 2010. i 2011. godine. Hotel Korana - Srakovčić smješten je na obali rijeke Korane, na samom rubu karlovačke Zvijezde i okružen stoljetnim parkom. Hotel Korana - Srakovčić ima 12 dvokrevetnih soba, 3 deluxe sobe s pomoćnim ležajem i 3 poslovna apartmana, vlastito čuvano parkiralište, restorane, multimedijalne dvorane, wellness... Sobe i apartmani su klimatizirani i luksuzno opremljeni. Uz luksuzno uređenje, posebnost našeg hotela su brojni dodatni sadržaji koji uključuju izlete, lov, ribolov, sportske aktivnosti...

 

KOMPAS ZAGREB, TURISTIČKA AGENCIJA I PRVA HRVATSKA PUTNIČKA AGENCIJA

kompasxKompas Zagreb d.d. turistička agencija je prva hrvatska putnička agencija registrirana kao dioničko društvo 1991. godine. Poslovnice se nalaze u Zagrebu (4), Splitu (1), Osijeku (1), Rijeci (1), Karlovcu (1), Čakovcu (1) i Šibeniku (1), a agencija se bavi svim vrstama turističkih aranžmana i poslova te prodajom putnih dokumenata i zrakoplovnih karata. Pored direktne prodaje, aranžmane Kompas Zagreb moguće je uplatiti i putem ovlaštenih subagenata u inozemstvu i svim većim hrvatskim gradovima. Plaćanje svih aranžmana moguće je u više obroka. Primaju se kreditne kartice: Amex, Diners, Visa i Mastercard. Kompas Zagreb je predstavnik vodeće portugalske zrakoplovne tvrtke TAP Portugal za Hrvatsku i Sloveniju. Predstavništvo TAP-a nalazi se u Zagrebu, u poslovnici Ede Murtića 4., a jedina nudi izravne letove za Brazil, tijekom SP.

 

GRAWE HRVATSKA, VODEĆA OSIGURAVATELJSKA HRVATSKA KUĆA 

grawexGrawe Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. Od 2000. godine posluje pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Prisutno je u 53 ureda diljem Hrvatske i zapošljava gotovo 700 zaposlenika. Najuspješnija je tvrtka kćer austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group. Svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i 185 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. Temelj uspjeha koji čini GRAWE Hrvatska d.d. su ljudi. Predani rad gotovo 700 zaposlenika, uz mrežu kvalitetnih partnera, zaslužuje i svakodnevno potvrđuje ukazano povjerenje velikog broja korisnika koji su GRAWE Hrvatska d.d. izabrali kao svoje osiguravajuće društvo.