Sportski ste novinar, aktivni, radišni. A jeste li član Hrvatskoga zbora sportskih novinara?

 

Ako niste član HZSN-a, ili ste zaboravili produžiti status, evo prilike. HZSN obnavlja već sada članstvo do 31.12.2017., pa je ovo idealna prilika i za vas da se učlanite / obnovite članstvo. Potražite nas na www.hzsn.hr, tamo sve piše, obrazac je automatiziran, a ukoliko vam je draže ispunjavati obrazac rukom i slati ga poštom, onda ga pošaljite na:

HZSN – ČLANSTVO
PERKOVČEVA 2
10000 ZAGREB

 

Podsjećamo da članarina za dvije godine iznosi 200,00  kuna, osim ako ne želite članstvo i u Međunarodnoj udruzi sportskih novinara (AIPS-u), tada je ukupno članstvo 450,00 kuna.

 

Ukoliko se do 30. lipnja 2015. godine učlanite u HZSN i AIPS dobivate popust te plaćate samo 400,00 kuna.

 

Samo članovi HZSN-a mogu ravnopravno kandidirati za godišnje nagrade i priznanja HZSN-a, te za novoustanovljenu nagradu „Biser“ koja donosi 10.000 dolara najboljima u 9 kategorija!

 

Na našoj stranici www.hzsn.hr možete potražiti i koje sve povlastice kao član HZSN-a imate, ukoliko vas zanimaju, a za sva dodatna pitanja, molimo da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odnosno pismom na adresu koja je već navedena.

 


Što još čekate? Učlanite se!    Radujemo se vašem članstvu!