Komisija za nagrade i priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN): Ana-Marija Vuković, Damir Senčar, Zoran Kovačević, Branko Stipković i Nikola Lipovac (predsjednik), sastala se u četvrtak 25. siječnja 2024. i na temelju pristiglih kandidatura odlučila o godišnjim nagradama i priznanjima za 2023. godinu.
- Pristiglo je 28 kandidatura za 20 kategorija, za neke novinare po nekoliko. Nakon selekcije koju je napravila komisija odlučili smo se za 11 nagrada i priznanja plus od prošle godine stalnu Nagradu 'Milka Babović' za promociju ženskog sporta – kazao je Lipovac.
Konačnu odluku o nagradama i priznanjima HZSN-a za prošlu godinu donijet će Izvršni odbor na sjednici koja će biti održana 20. veljače 2024.
Svečanost dodjele nagrada i priznanja održat će se početkom ožujka.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OBNOVITE ČLANSTVO ILI SE UČLANITE U HZSN i AIPS ZA 2024./25.
Poštovane kolegice i kolege, ukoliko se još niste učlanili ili obnovili članstvo u HZSN i AIPS još uvijek to možete učiniti za period 2024./25.
Pogodnosti za članove https://www.hzsn.hr/hr/clanovi/pogodnosti
Članarina za HZSN iznosi 25 EUR-a, a za AIPS 40 EUR-a + 3 eura za poštanske troškove.
Uplatiti možete najbolje i najbrže na žiro račun:
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Svrha: Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa: HR5924000081110074755 (Karlovačka banka)
Model: HR 99
HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Svrha: Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa: HR5924000081110074755 (Karlovačka banka)
Model: HR 99
Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr ili https://www.hzsn.hr/hr/postaniclan
Molimo vas da obavezno ispunite i pošaljete e-pristupnicu.
Molimo vas da obavezno ispunite i pošaljete e-pristupnicu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------