OBRAZAC ZA ČLANOVE

Želiš se učlaniti u HZSN?

Ispuni elektroničkim putem.

AIPS

Želiš se učlaniti u AIPS?


ISKAZNICA

Pogledaj kako izgleda iskaznica....
UVJETI ČLANARINE

1) članom HZSN-a mogu biti svi zainteresirani sportski novinari koji zadovoljavaju uvjete prema Statutu HZSN-a

2) članovi mogu biti:
             - redovni
             - pridruženi
             - počasni
Članarinu plaćaju redovni i pridruženi članovi, s time da pridruženi i počasni članovi ne mogu sudjelovati u radu tijela HZSN-a, birati niti biti birani na funkcije u HZSN-u.

3) članstvo traje 2 godine (od 1.1.2022. do 31.12.2023.).

4) članarina je 25,00 EUR.

5) umirovljenici nemaju obavezu plaćanja članarine, mogu to učiniti na dobrovoljnoj bazi, ali su dužni redovno obnavljati članstvo, odnosno dužni su obavjestiti tajništvo HZSN-a o svakoj promjeni statusa. Njihove iskaznice su trajne vrijednosti.

6) članom AIPS-a mogu biti samo članovi HZSN-a. AIPS iskaznica izdaje se za period od dvije godine (2022. - 2023.). Članarina iznosi 40,00 EUR + poštarina 3 EUR.

7) članarinu za HZSN ili za AIPS uplatiti možete gotovinom u tajništvu HND-a, tajnicima HZSN-a ili, najbolje i najbrže, na žiro račun:

Hrvatski zbor sportskih novinara
Perkovčeva 2, Zagreb
OIB: 63374471291
Članarina za HZSN (ili AIPS)
Broj računa HR5924000081110074755 (Karlovačka banka)

U rubriku „svrha“ OBAVEZNO napišite puno IME I PREZIME, te oznaku „za članarinu HZSN“ (ili „za članarinu AIPS“). Višestruke uplate koje rade redakcije, molimo da dodatno uz uplatnicu pošaljete u tajništvo POPIS novinara za koje plaćate i koji tip članarine plaćate (HZSN ili AIPS).

Preporučamo da skeniranu potvrdu o uplati ili kompjuterski ispis uplate jednostavno prosljedite na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na koju možete poslati i fotografiju (za HZSN iskaznicu).

Fotografije molimo šaljite u digitalnom obliku (format .jpg ili sličan, dimezije 200x250), ali primit ćemo i na fotopapiru i skenirati ih u tajništvu HZSN-a bez dodatne naknade.